Wat is nou precies een sim only abonnement?

Een sim only abonnement is een normale abonnement welke je kunt gebruiken in je mobiele telefoon en zijn sim only abonnementen vaak qua voorwaarden en bundels gelijk aan normale telefoon abonnement.

Het verschil zit hem echter in de prijs. Een sim only abonnement is namelijk lekker goedkoop maandelijks omdat je bij een sim only abonnement kiest voor alleen een telefoon abonnement.

Je krijgt hier dus geen mobiele telefoon of smartphone bij. Daarom hoef je daar ook niet extra voor te betalen en daarom is ook het maandbedrag lekker laag.

Let op dat er tegenwoordig providers zijn waarbij je wel een sim only abonnement kunt combineren met een mobiele telefoon of smartphone.

Vaak moet je dan nog een bedrag van minimaal 9 euro per maand bij het abonnement bijbetalen als bijdrage voor de mobiele telefoon of smartphone.

Een sim only abonnement is tevens te combineren met diverse bundels. De meest populaire bundels zijn extra sms bundels waarmee je voor een vast bedrag per maand een hoop smsjes krijgt of internet bundels waarbij je voor een vast bedrag per maand een aantal megabytes krijgt waarmee je kunt internetten op je mobiele telefoon of smartphone.