Telefoon verzekeren

Natuurlijk willen we allemaal zo lang mogelijk genieten van onze mobiele telefoon of smartphone. In ieder geval zolang onze sim only abonnement loopt zodat we tussendoor niet genoodzaakt zijn een andere mobiele telefoon of smartphone te kopen.

Niemand wil natuurlijk hun sim only internet abonnement door blijven gebruiken terwijl onze mobiele telefoon of smartphone 3g netwerken ondersteund en dus niet kan internetten of whatsappen etc. Dat is zonde voor het geld en laat dat de reden zijn waarom we uberhaupt een sim only abonnement hebben gekozen zonder nieuwe mobiele telefoon.

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Vaak is het namelijk zo dat de eigenaar van de mobiele telefoon of smartphone de schade niet eens veroorzaakt. Het komt juist vaak voor dat je gebeld wordt, je je mobiele telefoon uit je zakt pakt en toevallig iemand je aanstoot waardoor je mobiele telefoon hard op de grond valt en dus schade oploopt.

Cosmetische schade is nog niet eens zo erg omdat je dan vaak je mobiele telefoon door kunt blijven gebruiken. Maar wat als je mobiele telefoon gewoon kapot is na de val?

Repareren is vaak een dure grap omdat je dan vaak te horen krijgt. Het repareren is duurder dan het aanschaffen van een nieuwe mobiele telefoon.

Je kunt daarom je mobiele telefoon of smartphone het beste verzekeren. De verzekering zorgt er dan voor dat je altijd een nieuwe telefoon krijgt of dat die van jou gerepareerd wordt door een specialist.

Je smartphone verzekeren is dus erg slim om te doen en dan is het toestel ook verzekerd tegen waterschade etc.

Plaats een reactie