T-Mobile komt met Sim Only Onbeperkt abonnementen

Ja het is zover naast Vodafone heeft ook T-Mobile nu Sim Only Onbeperkt internet en bellen abonnementen.

Sindkort kun je namelijk bij T-Mobile kiezen voor een T-Mobile Sim Only Go abonnement naast de Basis Sim abonnementen.

Er zijn vijf soorten T-Mobile Sim Only Go abonnementen:

Go Basic
Met de Go Basic mag je onbeperkt bellen en sms’en in Nederland en 120 minuten in de EU en je krijgt 1gb data in Nederland en EU.
Dit abonnement is al te krijgen voor € 19,- per maand!

Go Next
Met de Go Next mag je onbeperkt bellen en sms’en in Nederland en 120 minuten in de EU en je krijgt 5gb data in Nederland en EU.
Dit abonnement is al te krijgen voor € 24,- per maand!

Go Up
Met de Go Up mag je onbeperkt bellen en sms’en in Nederland en 120 minuten in de EU en je krijgt 10 gb data in Nederland en EU. Tevens heb je bij dit abonnement datavrije muziek, je mag dus zo lang als je wilt muziek luisten via streaming diensten.
Dit abonnement is al te krijgen voor € 28,- per maand!

Go Unlimited EU
Met de Go Unlimited EU mag je maandelijks onbeperkt bellen, internetten en sms’en in Nederland en tot 60 dagen per jaar onbeperkt roamen in de EU, na de 60 dagen ben je nog steeds erg goed af omdat je dan maandelijks 10GB data mag verbruiken en daar hebben echt de meeste mensen voldoende aan.
Dit abonnement is al te krijgen voor € 35,- per maand!

Go Unlimited EU + USA
Met de Go Unlimited EU + USA mag je maandelijks onbeperkt bellen, internetten en sms’en in Nederland en tot 60 dagen per jaar onbeperkt roamen in de EU en USA, na de 60 dagen ben je nog steeds erg goed af omdat je dan maandelijks 10GB data mag verbruiken en daar hebben echt de meeste mensen voldoende aan. Bij de Go Unlimited EU + USA kun je de 10 gb data alleen gebruiken op het T-Mobile USA netwerk.
Dit abonnement is al te krijgen voor € 60,- per maand!

Bezoek T-Mobile »

Hou er rekening mee dat bijvoorbeeld Turkije niet in de EU valt bij T-Mobile en dus geen gebruik kunt maken van gratis bellen etc.

Plaats een reactie