Sim-Only onbeperkt bellen

Je bent helemaal vrij om je Sim-Only abonnement uit te breiden met een sms of data bundel. Standaard worden Sim-Only abonnementen vaak al geleverd met enkele megabytes, belminuten en smsjes echter hoeft dit niet altijd voldoende te zijn voor je.

Je kunt natuurlijk bezuinigen door thuis en op het werk gebruik te maken van het WIFI netwerk. Nu zal je smartphone het WIFI netwerk gebruiken voor alle data diensten en zullen deze niet van je databundel worden afgeschreven.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je buiten huis en het werk ook Youtube filmpjes wilt kijken of op Twitter of Facebook. Het kijken van een filmpje verbruikt behoorlijk wat data uit je databundel en dan gaat het hard omdat je dan de rest van de maand moeilijk zult halen of gedurende de maand extra megabytes moet kopen waardoor je weer te duur uitkomt.

Om dit soort dingen voor te zijn kun je tegenwoordig gewoon een Sim-Only Onbeperkt Bellen of Sim-Only Onbeperkt Internet abonnement nemen. Uiteraard zijn er ook volledig Sim-Only Onbeperkt abonnementen echter kunnen deze duurder zijn.

Let op dat je bij een Sim-Only Onbeperkt Bellen abonnement vaak alleen onbeperkt kunt bellen naar telefoon nummers in Nederland. Mocht je ook willen bellen naar nummers in het buitenland dan is dat ook mogelijk echter gaan we dat behandelen in een andere blog artikel.

Zo is er al een Sim-Only abonnement met onbeperkt bellen van Simpel te verkrijgen voor € 10,00 p/m. Je krijgt er dan een 1000mb databundel bij en onbeperkt sms. Dit abonnement maakt gebruik van het T-Mobile netwerk.

Hierna is het Sim-Only Onbeperkt bellen, internet en sms abonnement van ROBIN Mobile erg aantrekkelijk voor € 14,95 p/m. Dit abonnement maakt gebruik van het KPN netwerk.

De overige Sim-Only abonnementen kun je zelf vergelijken via vergelijker. Sim-Only Onbeperkt Bellen

Plaats een reactie