Sim-Only onbeperkt bellen of internet kiezen

Je hebt een sim-only abonnement en hebt maandelijks wisselende rekeningen omdat de ene keer je op vakantie meer belde en de andere keer je in Nederland weer meer internet op je telefoon. Wat is nou slim om te doen in deze situaties?

Het komt bij iedereen voor dat je een abonnement sluit voor een bepaald bedrag per maand maar dat je door onverwachte kosten de hele tijd hoger uitkomt dan het bedrag van je sim-only abonnement.

In dit soort situaties is het slim om te kijken of er geen sim-only abonnement beschikbaar is bij je provider waarbij je onbeperkt internet of bellen of beiden kunt krijgen. Vaak zijn dit soort abonnementen rond 10 euro meer per maand en dat verschil heb je al vaker betaald omdat je over je bundel heen was.

Met een sim-only onbeperkt internet of bellen abonnement heb je die extra kosten niet meer omdat je niet meer over je bundel heen kunt gaan. Je hebt namelijk een sim-only onbeperkt abonnement.

Mocht dit te duur zijn voor je dan kun je altijd nog kijken of je sim-only provider niet gewoon een grotere bundel heeft voor je. Je kiest dan bijvoorbeeld voor meer megabytes per maand of meer belminuten. Dit verschil is vaak een stuk kleiner en hiermee kun je wel zorgen dat je aan het eind van de maand niet meer voor onverwachte kosten komt te zitten.

Wil je weten wat je zelf kunt besparen? vergelijk dan sim-only aanbiedingen

Plaats een reactie