Sim Only met Internet

We willen zoveel voor zo weinig mogelijk. Dit willen we ook voor onze mobiele telefoon of sim only abonnement.

We zijn het bue teveel te betalen voor een telefoon met abonnement die na een jaar alweer verouderd is terwijl we dan net wennen aan het menu en functioneren van deze telefoon.

Wij doen er in ieder geval niet meer aan mee en betalen gewoon niets meer bovenop een telefoon abonnement voor een nieuwe mobiel. Wij hebben namelijk gekozen voor een sim only abonnement waarbij je alleen betaald voor het abonnement. Er komt dus niet nog een deel bovenop voor het financieren van een mobiele telefoon.

Tegenwoordig zijn simlockvrije mobiele telefoons en smartphones overal te koop voor niet al teveel en hebben daar dus voor gekozen. In deze simlockvrije mobiele telefoon / smartphone gebruiken wij een sim only internet abonnement zodat we overal kunnen genieten van zorgeloos en goedkoop internet op onze mobiele telefoon.

Op deze manier zijn we maandelijk voor 15 euro klaar. Hiernaast zorgen we ervoor dat als we thuis zijn we gewoon gebruik maken van onze internet thuis dus worden er alleen megabytes berekend als we buiten huis zijn. En whatsapp en facebook gebruikt niet zoveel megabytes als je er goed mee omgaat.

Plaats een reactie