Overstappen op Sim-Only

Waarom zou je over moeten stappen op Sim-Only? Omdat een Sim-Only abonnement geen traditionele telefoon abonnement is waarbij je altijd teveel betaalde.

Vroeger konden we mobiele telefoons alleen krijgen met een telefoon abonnement. Toen kozen we een jaar of tweejarig abonnement en kregen we er een telefoon bij.

Het nadeel hiervan is dat we moesten betalen voor een abonnement en een bepaalde bedrag voor de telefoon. Echter kregen we dit nergens te zien. We moesten iets van 40 euro per maand betalen en dat was voor het toestel en onze belminuten en smsjes.

Tegenwoordig hoeft dit niet meer en hebben we de mogelijkheid om een Sim-Only abonnement te kiezen. Zoals de naam al zegt krijgen we dan ook een sim only. Dus alleen een simkaart met een abonnement en hier hoeven we ook alleen voor te betalen.

Bij een sim-only abonnement kun je ook gewoon een nieuw toestel kiezen. Je betaald in dit geval hetzelfde bedrag voor je sim-only abonnement en hiernaast betaal je een krediet af voor het toestel. Je krijgt naast je sim-only abonnement dus een lening voor het toestel dat je kiest. Je kunt echter wel kiezen om meer of minder maandelijks voor je krediet te betalen waarbij je een hoger bedrag bij moet betalen.

Maar waarom zou je moeten kiezen voor een nieuwe telefoon als je huidige telefoon nog goed is en gewoon nog voldoet? als je slim bent probeer je dan nog een aantal jaar met een sim-only abonnement te overbruggen om lekker te besparen.

Sim-only abonnementen zijn tegenwoordig royaal gevuld en je krijgt dus echt waar voor je geld. Denk hierbij aan een abonnement met een 4 of 5 gigabyte internetbundel, soms zelfs onbeperkt bellen en een aantal smsjes voor rond de 10 euro per maand.

Het overstappen op een sim-only abonnement kan dus voor iedereen erg interessant zijn.

Vergelijk Sim-Only om lekker te besparen!

Plaats een reactie