Overstappen naar Sim-Only

Mocht je nog een traditionele telefoon abonnement hebben dan raden we je aan dit bericht even goed door te lezen.

Er bestaat namelijk tegenwoordig een Sim-Only abonnement, hiermee ben je maandelijks stukken goedkoper uit dan met een normale abonnement.

Een Sim-Only abonnement is goedkoper omdat je bij een Sim-Only abonnement niets extra’s hoeft te betalen voor een telefoon. De meeste mensen hebben het niet eens door dat ze extra hebben moeten betalen voor hun mobiele telefoon.

We zullen even uitleggen hoe het precies zit. Bij het kiezen van een smartphone bij je abonnement betaal je voor het abonnement waarmee je kunt bellen en internetten en je betaald een extra bijdrage per maand voor het financieren van je smartphone. Het bedrag dat je erbij moet betalen is afhankelijk van de lengte van je contract.

Veel mensen die hier niet bewust van zijn kiezen om de twee jaar gewoon een nieuwe smartphone met een tweejarig telefoon abonnement. Dit is helemaal niet nodig omdat je makkelijk langer kunt doen met je smartphone.

Bij het kiezen van een Sim-Only abonnement kun je makkelijk 20 euro per maand besparen. Dit is 240 euro per jaar, dat is lekker snel verdient.

Stap dus ook over op een Sim-Only abonnement en ga gelijk besparen. Het geld kun je toch beter besteden!

Vergelijk hier je Sim-Only Onbeperkt Internet abonnement.

Plaats een reactie