Goedkoop bellen naar het buitenland

Als je iemand bent met familie of vrienden in het buitenland dan weet je dat het best in de kosten kan lopen als je hun regelmatig wilt bellen.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een tijd lang niet belt of andere communicatie middelen gebruikt echter is het makkelijkste toch je telefoon pakken en hun nummer bellen.

Let wel op dat je bij je sim only abonnement betaald voor een aantal belminuten per maand. In deze bundels zit niet een buitenland bellen deel!

Als je naar het buitenland belt zullen de kosten buiten je bundel vallen en als extra bovenop het maandbedrag komen. Deze gaan dus niet af van je reeds ingekochte minuten.

Gelukkig zijn er ook providers waar je gratis een simkaart kunt aanvragen en waarmee je vanaf 1 cent naar het buitenland kunt bellen. Zo is goedkoop bellen naar Turkije o.a. erg voordelig bij deze providers en hebben ze regelmatig acties waarbij je voor 10 euro het dubbele aan beltegoed krijgt van ze.

Wij raden dus aan om niet met je sim only abonnement naar het buitenland te bellen maar door zo’n simkaart aan te vragen en die in een oude telefoon te stoppen en alleen dat nummer gebruiken om naar het buitenland te bellen. Zo ben je maandelijks lekker voordelig uit.

Plaats een reactie