Sim-Only onbeperkt internet en bellen

Kies voor een Sim-Only abonnement

Vroeger konden we alleen kiezen voor een normale telefoon abonnement in combinatie met een mobiele telefoon. Tegenwoordig hoeft dat allemaal niet meer en kunnen we kiezen voor een Sim-Only abonnement. Sim-Only abonnementen zijn uit te breiden met allerlei pakketten. Denk hierbij een een onbeperkt bellen bundel of een Sim-Only abonnement met erg veel megabytes zodat je zonder na te denken je Facebook pagina buiten huis kunt bijhouden en je vrienden up to date kunt houden.

Vergelijk Sim-Only en bespaar een hoop op je kosten


Wacht niet langer en ga snel Sim-Only abonnementen vergelijken zodat je gelijk kunt zien hoeveel je kunt besparen op je kosten!


Sim-Only Aanbiedingen Vergelijken »

Hier enkele reden waarom ook jij beter kunt overstappen op een Sim Only Abonnement met onbeperkt internet.

Sim Only is goedkoper

Vroeger konden we alleen kiezen voor een normale telefoon abonnement in combinatie met een mobiele telefoon. Tegenwoordig hoeft dat allemaal niet meer en kunnen we kiezen voor een Sim-Only abonnement. Sim-Only met internet abonnementen zijn uit te breiden met allerlei pakketten. Denk hierbij een een onbeperkt bellen bundel of een Sim-Only abonnement met erg veel megabytes zodat je zonder na te denken je Facebook pagina buiten huis kunt bijhouden en je vrienden up to date kunt houden.

Als je zelf wilt weten hoeveel je kunt besparen met een Sim-Only abonnement ga dan zelf Sim Only Vergelijken.

Makkelijk overstappen

Overstappen van iedere provider naar een Sim Only provider is zo gedaan. Geef tijdens de aanvraag aan dat je je nummer wilt behouden en het wordt voor je geregeld. Zo hoef je niet al je vrienden weer je nieuwe mobiele telefoon nummer door te geven.

Lekker vrij

Een sim only onbeperkt internet abonnement kun je ook kiezen voor een maand. Mocht je niet tevreden zijn dan kun je dus na een maand gelijk weer een andere provider kiezen. Je kunt hem uiteraard ook gewoon door laten lopen.

Sim Only is te gebruiken met iedere simlockvrije telefoon

Zolang je mobiele telefoon of smartphone simlockvrij is kun je lekker makkelijk iedere sim only abonnement gebruiken. Een sim only simkaart is te krijgen in alle bekende maten.

Meer belminuten of meer MB’s het kan allemaal

Kies lekker wat je nodig hebt. Of je nu meer belt of juist constant online zit, sim only abonnementen zijn te verkrijgen in alle vormen en maten.

De tijd van dure telefoon abonnementen is voorbij. We willen niet meer teveel betalen voor een telefoon abonnement en telefoon die niet meer kan dan onze huidige telefoon. We hebben dus geen behoefte meer aan een tweejarige telefoon abonnement speciaal voor een telefoon die een iets scherpere camera heeft. Die tijd is voorbij.

Wat mensen willen is een abonnement die niet te duur is per maand en waarmee ze toch voordelig kunnen bellen, sms’en en internetten. Nou dit kan nu met een voordelige Sim Only abonnement. Bij een Sim Only abonnement betaal je namelijk alleen voor je abonnement en niet meer voor een mobiele telefoon, simpelweg omdat je er ook geen nieuwe telefoon bij krijgt.