KPN

Algemene informatie

KPN staat voor kwaliteit en heeft daarom de beste dekking in het land en beste kwaliteit verbinding overal in Nederland. De prijzen van KPN zijn over het algemeen erg concurrerend waarbij ook nog een heel arsenaal aan mogelijkheden te kiezen zijn bij je KPN sim only abonnement. Bij KPN kun je maandelijks je abonnement kosteloos naar boven of juist liever naar beneden bijstellen. Je kunt kiezen uit drie soorten simkaarten voor je KPN sim only abonnement, zo hebben ze de normale simkaart, micro simkaart en nano simkaart voor bijvoorbeeld een iPhone 5. De sim only abonnementen van KPN zijn verkrijgbaar met 100, 250, 600 of onbeperkt bellen belbundels en ze zijn uit te breiden met mobiel internet voor een zo compleet mogelijke sim only abonnement.

Dekking en belkwaliteit

KPN heeft het beste mobiele netwerk in Nederland met het beste bereik. Je zult dus overal in Nederland het beste bereik hebben en tevens kunnen bellen met het beste kwaliteit geluid. Uiteraard geldt dit ook voor de internet bundels waarbij je altijd kunt genieten van een stabiele snelheid, tevens worden er 4G abonnementen aangeboden voor supersnel mobiel internet!

Beltarieven KPN Sim-Only

KPN heeft erg voordelige sim only bel bundels die gratis naar beneden of boven bij te stellen zijn. Met alle belbundels kun je ook sms’jes versturen. Hiernaast zijn deze bundels ook uit te breiden met voordelige internet bundels en 4G internet bundels voor supersnel internet op je mobiele telefoon. Let op dat je met de KPN sim only abonnementen onbeperkt naar alle mobiele KPN nummers kunt bellen!

KPN 100 KPN 250 KPN 600 KPN Onbeperkt
Prijs Per Maand € 16.- € 20.- € 28.- € 30.-
Aantal Min / SMS 100 250 600 Onbeperkt

Internet bundels KPN Sim-Only

Als je opzoek bent naar een voordelige internet bundel dan ben je bij KPN aan het goede adres.

250 1000 2500 4G 5000 4G
Prijs Per Maand € 10.- € 15.- € 25.- € 35.-
Aantal MB 200 1000 2500 5000

Plaats een reactie