T-Mobile komt met Sim Only Onbeperkt abonnementen

dooradmin

T-Mobile komt met Sim Only Onbeperkt abonnementen

Ja het is zover naast Vodafone heeft ook T-Mobile nu Sim Only Onbeperkt internet en bellen abonnementen.

Sindkort kun je namelijk bij T-Mobile kiezen voor een T-Mobile Sim Only Go abonnement naast de Basis Sim abonnementen.

Er zijn vijf soorten T-Mobile Sim Only Go abonnementen:

Go Basic
Met de Go Basic mag je onbeperkt bellen en sms’en in Nederland en 120 minuten in de EU en je krijgt 1gb data in Nederland en EU.
Dit abonnement is al te krijgen voor € 19,- per maand!

Go Next
Met de Go Next mag je onbeperkt bellen en sms’en in Nederland en 120 minuten in de EU en je krijgt 5gb data in Nederland en EU.
Dit abonnement is al te krijgen voor € 24,- per maand!

Go Up
Met de Go Up mag je onbeperkt bellen en sms’en in Nederland en 120 minuten in de EU en je krijgt 10 gb data in Nederland en EU. Tevens heb je bij dit abonnement datavrije muziek, je mag dus zo lang als je wilt muziek luisten via streaming diensten.
Dit abonnement is al te krijgen voor € 28,- per maand!

Go Unlimited EU
Met de Go Unlimited EU mag je maandelijks onbeperkt bellen, internetten en sms’en in Nederland en tot 60 dagen per jaar onbeperkt roamen in de EU, na de 60 dagen ben je nog steeds erg goed af omdat je dan maandelijks 10GB data mag verbruiken en daar hebben echt de meeste mensen voldoende aan.
Dit abonnement is al te krijgen voor € 35,- per maand!

Go Unlimited EU + USA
Met de Go Unlimited EU + USA mag je maandelijks onbeperkt bellen, internetten en sms’en in Nederland en tot 60 dagen per jaar onbeperkt roamen in de EU en USA, na de 60 dagen ben je nog steeds erg goed af omdat je dan maandelijks 10GB data mag verbruiken en daar hebben echt de meeste mensen voldoende aan. Bij de Go Unlimited EU + USA kun je de 10 gb data alleen gebruiken op het T-Mobile USA netwerk.
Dit abonnement is al te krijgen voor € 60,- per maand!

Bezoek T-Mobile »

Hou er rekening mee dat bijvoorbeeld Turkije niet in de EU valt bij T-Mobile en dus geen gebruik kunt maken van gratis bellen etc.

dooradmin

Overstappen naar Sim-Only

Mocht je nog een traditionele telefoon abonnement hebben dan raden we je aan dit bericht even goed door te lezen.

Er bestaat namelijk tegenwoordig een Sim-Only abonnement, hiermee ben je maandelijks stukken goedkoper uit dan met een normale abonnement.

Een Sim-Only abonnement is goedkoper omdat je bij een Sim-Only abonnement niets extra’s hoeft te betalen voor een telefoon. De meeste mensen hebben het niet eens door dat ze extra hebben moeten betalen voor hun mobiele telefoon.

We zullen even uitleggen hoe het precies zit. Bij het kiezen van een smartphone bij je abonnement betaal je voor het abonnement waarmee je kunt bellen en internetten en je betaald een extra bijdrage per maand voor het financieren van je smartphone. Het bedrag dat je erbij moet betalen is afhankelijk van de lengte van je contract.

Veel mensen die hier niet bewust van zijn kiezen om de twee jaar gewoon een nieuwe smartphone met een tweejarig telefoon abonnement. Dit is helemaal niet nodig omdat je makkelijk langer kunt doen met je smartphone.

Bij het kiezen van een Sim-Only abonnement kun je makkelijk 20 euro per maand besparen. Dit is 240 euro per jaar, dat is lekker snel verdient.

Stap dus ook over op een Sim-Only abonnement en ga gelijk besparen. Het geld kun je toch beter besteden!

Vergelijk hier je Sim-Only Onbeperkt Internet abonnement.

dooradmin

Sim-Only onbeperkt bellen

Je bent helemaal vrij om je Sim-Only abonnement uit te breiden met een sms of data bundel. Standaard worden Sim-Only abonnementen vaak al geleverd met enkele megabytes, belminuten en smsjes echter hoeft dit niet altijd voldoende te zijn voor je.

Je kunt natuurlijk bezuinigen door thuis en op het werk gebruik te maken van het WIFI netwerk. Nu zal je smartphone het WIFI netwerk gebruiken voor alle data diensten en zullen deze niet van je databundel worden afgeschreven.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je buiten huis en het werk ook Youtube filmpjes wilt kijken of op Twitter of Facebook. Het kijken van een filmpje verbruikt behoorlijk wat data uit je databundel en dan gaat het hard omdat je dan de rest van de maand moeilijk zult halen of gedurende de maand extra megabytes moet kopen waardoor je weer te duur uitkomt.

Om dit soort dingen voor te zijn kun je tegenwoordig gewoon een Sim-Only Onbeperkt Bellen of Sim-Only Onbeperkt Internet abonnement nemen. Uiteraard zijn er ook volledig Sim-Only Onbeperkt abonnementen echter kunnen deze duurder zijn.

Let op dat je bij een Sim-Only Onbeperkt Bellen abonnement vaak alleen onbeperkt kunt bellen naar telefoon nummers in Nederland. Mocht je ook willen bellen naar nummers in het buitenland dan is dat ook mogelijk echter gaan we dat behandelen in een andere blog artikel.

Zo is er al een Sim-Only abonnement met onbeperkt bellen van Simpel te verkrijgen voor € 10,00 p/m. Je krijgt er dan een 1000mb databundel bij en onbeperkt sms. Dit abonnement maakt gebruik van het T-Mobile netwerk.

Hierna is het Sim-Only Onbeperkt bellen, internet en sms abonnement van ROBIN Mobile erg aantrekkelijk voor € 14,95 p/m. Dit abonnement maakt gebruik van het KPN netwerk.

De overige Sim-Only abonnementen kun je zelf vergelijken via vergelijker. Sim-Only Onbeperkt Bellen

dooradmin

Goedkoop bellen naar het buitenland

Als je iemand bent met familie of vrienden in het buitenland dan weet je dat het best in de kosten kan lopen als je hun regelmatig wilt bellen.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een tijd lang niet belt of andere communicatie middelen gebruikt echter is het makkelijkste toch je telefoon pakken en hun nummer bellen.

Let wel op dat je bij je sim only abonnement betaald voor een aantal belminuten per maand. In deze bundels zit niet een buitenland bellen deel!

Als je naar het buitenland belt zullen de kosten buiten je bundel vallen en als extra bovenop het maandbedrag komen. Deze gaan dus niet af van je reeds ingekochte minuten.

Gelukkig zijn er ook providers waar je gratis een simkaart kunt aanvragen en waarmee je vanaf 1 cent naar het buitenland kunt bellen. Zo is goedkoop bellen naar Turkije o.a. erg voordelig bij deze providers en hebben ze regelmatig acties waarbij je voor 10 euro het dubbele aan beltegoed krijgt van ze.

Wij raden dus aan om niet met je sim only abonnement naar het buitenland te bellen maar door zo’n simkaart aan te vragen en die in een oude telefoon te stoppen en alleen dat nummer gebruiken om naar het buitenland te bellen. Zo ben je maandelijks lekker voordelig uit.

dooradmin

Telefoon verzekeren

Natuurlijk willen we allemaal zo lang mogelijk genieten van onze mobiele telefoon of smartphone. In ieder geval zolang onze sim only abonnement loopt zodat we tussendoor niet genoodzaakt zijn een andere mobiele telefoon of smartphone te kopen.

Niemand wil natuurlijk hun sim only internet abonnement door blijven gebruiken terwijl onze mobiele telefoon of smartphone 3g netwerken ondersteund en dus niet kan internetten of whatsappen etc. Dat is zonde voor het geld en laat dat de reden zijn waarom we uberhaupt een sim only abonnement hebben gekozen zonder nieuwe mobiele telefoon.

Een ongelukje zit in een klein hoekje. Vaak is het namelijk zo dat de eigenaar van de mobiele telefoon of smartphone de schade niet eens veroorzaakt. Het komt juist vaak voor dat je gebeld wordt, je je mobiele telefoon uit je zakt pakt en toevallig iemand je aanstoot waardoor je mobiele telefoon hard op de grond valt en dus schade oploopt.

Cosmetische schade is nog niet eens zo erg omdat je dan vaak je mobiele telefoon door kunt blijven gebruiken. Maar wat als je mobiele telefoon gewoon kapot is na de val?

Repareren is vaak een dure grap omdat je dan vaak te horen krijgt. Het repareren is duurder dan het aanschaffen van een nieuwe mobiele telefoon.

Je kunt daarom je mobiele telefoon of smartphone het beste verzekeren. De verzekering zorgt er dan voor dat je altijd een nieuwe telefoon krijgt of dat die van jou gerepareerd wordt door een specialist.

Je smartphone verzekeren is dus erg slim om te doen en dan is het toestel ook verzekerd tegen waterschade etc.

dooradmin

Sim Only met Internet

We willen zoveel voor zo weinig mogelijk. Dit willen we ook voor onze mobiele telefoon of sim only abonnement.

We zijn het bue teveel te betalen voor een telefoon met abonnement die na een jaar alweer verouderd is terwijl we dan net wennen aan het menu en functioneren van deze telefoon.

Wij doen er in ieder geval niet meer aan mee en betalen gewoon niets meer bovenop een telefoon abonnement voor een nieuwe mobiel. Wij hebben namelijk gekozen voor een sim only abonnement waarbij je alleen betaald voor het abonnement. Er komt dus niet nog een deel bovenop voor het financieren van een mobiele telefoon.

Tegenwoordig zijn simlockvrije mobiele telefoons en smartphones overal te koop voor niet al teveel en hebben daar dus voor gekozen. In deze simlockvrije mobiele telefoon / smartphone gebruiken wij een sim only internet abonnement zodat we overal kunnen genieten van zorgeloos en goedkoop internet op onze mobiele telefoon.

Op deze manier zijn we maandelijk voor 15 euro klaar. Hiernaast zorgen we ervoor dat als we thuis zijn we gewoon gebruik maken van onze internet thuis dus worden er alleen megabytes berekend als we buiten huis zijn. En whatsapp en facebook gebruikt niet zoveel megabytes als je er goed mee omgaat.